b d x
7 Октомври 2016

Къде да отидем на меден месец през есента?

5 незабравими места за меден месец в Европа

Лятото си отиде, но сезонът на медените месеци продължава! Есента може да ни предложи невероятни изживявания, а в много случаи и на по-добри цени! Какво по-хубаво от това, нали?

Вижте тези 5 уникални места в Европа, които със сигурност ще направят есенния ви меден месец незабравим.

 

Vila Joya

Снимка: vilajoya.com

 

Този 5-звезден хотел се намира в Албуфейра, Португалия. Освен че има панорамна гледка към океана и плаж, който се намира на 3 минути пеша, ресторантът на хотела е отличен с 2 звезди Мишлен! Това романтично място със сигурност ще покори и четирите ви сетива.

 

Снимка: booking.com

 

 URSO Hotel & Spa

Снимка: booking.com

 

Ако предпочитате по-динамичен меден месец, 5-звездният хотел URSO е това, което търсите. Той се намира в центъра на Мадрид, но далече от натоварените туристически локации. Той е изключително уникален, тъй като се намира в реставриран дворец от 20 век.

 

Снимка: booking.com

 

Los Patios Hotel

Снимка: lospatioshotel.es

 

Под андалуското слънце, любителите на природата и приключенията ще открият забележителен екохотел. Los Patios Hotel се намира в природния парк Cabo de Gata-Níjar, където гостите му могат да се насладят на непокътната природа. Плажът се намира само на 15 минути пеша.

 

L'Albereta

Снимка: albereta.it
 

Приказно място в красивата провинция Бреша, Италия, което ще ви позволи да се отдадете на един истински романтичен меден месец. Разходки край езерото Изео, СПА процедури и изтънчено вино са само част от нещата, които ще откриете там.

 

Снимка: tripadvisor.co.uk 
 
Grace Mykonos

Снимка: carrier.co.uk

 

Ако искате звезден меден месец, Миконос е мястото за вас! 4-звездният хотел Grace се намира над плажа Агиос Стефанос, а неговият ресторант предлага а ла карт закуска с шампанско през целия ден. На този остров можете да намерите всичко - от приказни залези и романтични вечери до луди партита и страхотни клубове.

 

Снимка: travelplusstyle.com
 

НОВОСТИ

ВХОД

ЗАПИТВАНЕ