b d x
8 Март 2017

5 приказни имения за сватба на Средиземно море

Аристократични имения, южно слънце и вкусна храна - какво повече да иска едно бъдещо семейство

Мечтаете за приказна сватба в прелестно имение някъде на Средиземно море? Възможно е. Airbnb предлага множество отлични алтернативи за провеждане на страхотно сватбено тържество. Подбрали сме ви пет чудесни сватбени локации в Гърция и Италия, които са сред най-предпочитаните и харесвани от потребителите на Airbnb.

 

Вила Ла Селва Джардино дел Белведере, Тоскана, Италия

Снимка: airbnb.com

Зрелищна сватбена церемония на амфитеатъра на вилата, домашно приготвена паста, вилата огряна от тосканското слънце и лек средиземноморски полъх - какво повече да иска една влюбена двойка от едно вълшебно средиземноморско имение

  

Замък Борджия, Умбрия, Италия

Снимка: airbnb.com 

Ако искате да се почувствате като истински аристократи, то тази страхотна сватбена локация е точно за вас. Красотата на Тоскана и зрелищността на замъка Борджия създават неподправена тържествена атмосфера, която ще направи сватбата ви истински незабравима. 

  

Вила Деления в Евия, Гърция

Снимка: airbnb.com 

Тази красива сватбена локация предлага много повече от спираща дъха гледка към морето. Басейн, симпатични малки къщички, където да настаните гостите и много вкусна храна, само само част от предимствата на вила Деления. Отсядайки във вила Деления ще се почувствате като собственик на собствено курортно село. 

 

 

Вила Босона в Тоскана, Италия

Снимка: airbnb.com

Прелестите на Тоскана продължават да ни пленяват. Вила Босона предлага много повече от романтика и красива обстановка. Тя ще ви помогне да се потопите в автентичния класически италиански стил и ще създаде неповторимо усещане за тържественост на вашата сватба. Градината с басейн е меко казано разкошна, а гледката към хълмовете на Тоскана определено няма да бъде забравена от вашите гости. 

 

 

Вила в Крит, Гърция

Снимка: airbnb.com

Завършваме с едно приказно местенце в нашата южна съседка Гърция. И то не където и да е, а на романтичния остров Крит. Вилата предлага интимност и празничност едновременно, като архитектурата е много характерна и с приятен рустик привкус. Басейнът предлага отлични условия за парти зона на малка до средно голяма сватба.  

 

НОВОСТИ

ВХОД

ЗАПИТВАНЕ