b d x
5 Юни 2017

5 места с градина за моминско парти в София

Представяме ви няколко стари и нови познайника, които са повече от подходящи за последен момински запой

Предстои ви да организирате моминско парти в столицата, а пък ви се ще да е в бар с градина? Има страшно много места, които са повече от подходящи за един истински неповторим момински запой. Подбрали сме ви пет от любимите ни заведения с градина в София, където да се насладите на едно незабравимо моминско парти под звездите.

 

Timeless

 

Един чудесен бар с градина, намиращ се в най-романтичната и аристократична зона на София - Докторската градина. Това е едно от местата, за които трябва да ти кажат или да ти го покажат. Иначе трудно човек може да попадне на него. Интимната и доста романтична атмосфера е повече от подходяща за провеждане на разкошно моминско парти. 

Адрес: ул. "Кракра" №11

 

Паваж

 

Много хубаво място, което е изключително подходящо за дами с афинитет към винтидж стила. Атмосферата и самата локация на заведението са много кокетни. "Паваж" е чудесен избор за провеждане на едно стилно моминско парти с приятни коктейли и нотка френски шик.

Адрес: ул. "Ангел Кънчев" 9А 

 

One More Bar

 

Искате моминското парти да се състои на топ локация, любима на модерните и свежи млади хора на София? "One more bar" е вашето заведени. Градината е идеална за приятно пийване на коктейл от късните следобедни часове, та чак до малките вечерни часове.

Адрес: ул. "Цар Шишман" №12

 

Beach bar

 

Усещане за море в центъра на София? Да, има такова място. Казва се Beach bar. Един стар, но много любим познайник, който радва младите хора на нощна София. Хубави коктейли, модерна музика и чудна градина, която ще ви предостави възможността да се насладите на питие под звездите. 

Адрес: ул. "Г.С. Раковски" №106

 

Once upon a time...biblioteka

 

Завършваме с едно много свежо и популярно място, точно зад Националната библиотека - Unce upon a time...biblioteka. Заведениято предлага изключително приятна атмосфера със забележителни винтидж и ретро акценти от ковано желязо, състарено дърво, ефектен фонтан и безброй приятни декоративни детайли. 

Адрес: бул. "Васил Левски" №88 

 

НОВОСТИ

ВХОД

ЗАПИТВАНЕ