b d x
15 Декември 2016

6 мита за зимните сватби

Не ограничавайте мечтите си само в няколко месеца от годината.

Сигурно си мислите, че няма нищо по-хубаво от сватба през пролетта или лятото, но има ли нещо по-бляскаво и вълшебно от натрупалия сняг по пътя към олтара? Зимните сватби могат да предложат повече, отколкото предполагате.

Не трябва да излизате навън 

Снимка: jennifereileen.com 

 

Ако на сватбения ви ден вали сняг може да направите невероятно романтични снимки под снежинките. Въпреки че студът ограничава времето, което може да прекарате навън, резултатът си заслужава.

Не може да имате цветята, които харесвате

Снимка: Nicole Colwell Photographyvia thebridelink.com 

 

Разбира се, че е по-лесно за флориста и по-евтино за вас да намерите желаните цветя по време на периода им на цъфтене, но това не означава, че трябва да се откажете от мечтите си.
Може да имате всичко, което пожелаете, единственият недостатък е, че ще е на по-висока цена.

Зимната декорация е задължителна

Снимка: Millie HollomanPhotographyvia stylemepretty.com
 

 

Декорацията в стил „зимна приказка” е много красива, но не е задължителна. Оставете въображението ви да се развихри, това е вашият специален ден.

Трябва да се ограничите в избора на рокля

Снимка: Pronovias via brides.com

 

Сватбената роклята може да е без или с презрамки, с гол гръб или къса, единственото нещо, от което имате нужда е нещо топло, което да сложите на раменете си.

Трябва да изберете определени цветове

Снимка: O'Malley Photographersvia stylemepretty.com
 

 

Не се страхувайте да изберете цветове различни от червено, зелено и бяло. Свежите цветове ще изненадат всички и ще създадат прекрасна атмосфера.

Сватбените снимки ще са безинтересни

Снимка: Gavin Farrington Photography via buzzfeed.com

 

Ранният залез може да ограничи някои снимки, но това не означава, че фотосесията трябва да приключи. Снимките с прокрадваща се светлина между дървета и растения, а защо не и на закрито с много свещи, ще дадат възможност да разкажете вашата уникална приказка.

 

НОВОСТИ

ВХОД

ЗАПИТВАНЕ