b d x
22 Юли 2018

Тенденции при булчинските рокли за пролет-лято 2019

Макси панделки, бляскави материи и още много приятни акценти

Сватбен сезон 2018 е в разгара си, а ние вече сме нетърпеливи да ви представим тенденциите при сватбените рокли през 2019. Булчинските рокли през новата година определено впечатляват с кройките, материите и акцентите си. Разнообразието от цветове и детайли оставя без дъх, а какво по-хубаво от булка в спираща дъха от емоции рокля. И така без да губим повече време в излишни интродукции, започваме бляскаво и впечатляващо с първата тенденция.

 

 

Силен блясък

 

Сватбените рокли с бляскави материи се налагат като тотален хит на всички световни подиуми за булчинско облекло. Пайети, металически акценти и бляскави бродерии красят роклите на сезон пролет-лято 2019. Ако заложите на подобна рокля, компенсирайте с по-изчистени и ненатрапчиви аксесоари.

 

Впечатляващи панделки

Макси панделките са основен акцент и през новия сватбен сезон. Те внасят много стил и романтика в сватбената визия, а и в повечето случаи красят по-семпли рокли, което превръща панделките в истинска причина да завъртите главите на всички гости. 

 

Небрежни пера

Перата в сватбените рокли придобиват съвсем ново измерение. От сезон 2019 перата имат по-скоро скулптуриращ ефект, "разхождайки се" деликатно по лините на роклите, придавайки им лекота и ефирност. 

 

 

Буфан ръкави

Буфан ръкавите са екстравагантни, забележителни и много стилни. Какво повече за една незабравима и уникална сватбена визия! Бохо или класическа, булчинската рокля с буфан ръкави впечатлява, като няма нищо общо с кройките на ръкави от 80-те години. Новите буфан ръкави са стилни, изчистени и премерени за създаване на хармоничен и елегантен силует.

 

3D цветя

Едри и впечатляващи, дребни и "пролазващи" по роклята или покриващи цялата булчинска рокля от горе до долу, релефните цветя активно участват в избора на дизайнерите на сватбени рокли през 2019.

 

Семпли кройки

По-малко е повече. Това е мотото на много сватбени дизайнери през новия сезон, които определено поставят акцент върху изчистените форми и линии. Тук впечатляват изящните линии и силуети, а не толкова детайли и пищни материи.

 

Тънки презрамки

 

Лекотата на рокля без презрамки съчетана с подкрепата на презрамката, как да не ги обичаме! Тънките презрамки ще внесат доза сексапил, но и спокойствие за булките, които имат по-голяма сигурност в горната част на роклите.

 

Ефектът Меган

Сватбата на принц Хари и Меган Маркъл повлия на световните дизайнери дълго преди самото събитие. Всеки дизайнер включи в колекцията си поне една рокля, отговаряща на изискванията за кралска сватбена рокля, а именно елегантна, изискана, консервативна, но с нещо специално.

НОВОСТИ

ВХОД

ЗАПИТВАНЕ