b d x
7 Май 2018

Приказните булчински рокли на Tesoro в колекцията Ligurian Flowers

Незабравими сватбени рокли за истински съкровища

Марката Tesoro има една основна мисия - да създава неповторими и оригинални булчински рокли, в които булките да сияят от щастие с уникална сватбена визия. 

Tesoro в превод от италиански означава "съкровище". Това е и философията на бранда - всяка жена е съкровище, чиято красота заслужава да блести във всичките си прекрасни фасети. Жената е възприета като изящен диамант, за когото дизайнерът се стреми да създаде съвършената рамка, подчертаваща и подсилваща неговата красота.

Колекцията Ligurian Flowers е вдъхновена от неописуемата прелест, романтика и лукс на провинция Лигурия в Италия. Женствените и забележителни линии на моделите ни пренасят сред красивите брегове на Лигурия. Сватбените рокли спират дъха с впечатляващите си кройки, богати дантели и незабравими цветове. За изработката на булчинските рокли са използвани ексклузивни дантели, пищен жакард, луксозна коприна микадо и изящни сатени.

Преобладават силуетите с А-линия и кройка русалка, но ще откриете и много модели принцеса. Дантелите са основен акцент в голяма част от сватбените рокли на Ligurian Flowers. Наблюдават се и красиви акценти с камъни в горната част на роклите, както и впечатляващи шлейфове. В крак с тенденциите за 2018, колекцията Ligurian Flowers предлага разнообразие от цветни сватбени рокли, с които да избягате от стандартната булчинска визия.

 

Работно време:

САМО С ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПАЗЕН ЧАС

 

Адрес:

ул. Църноок №5 срещу ул. Димитър Хаджикоцев 31

София, България

 

Намерете ни на:

Телефон: 0886792323

Имейл: office@vsichkozasvatbata.bg

 

НОВОСТИ

ВХОД

ЗАПИТВАНЕ