b d x
22 Януари 2018

6 новости при сватбената декорация през 2018

Ето и една от любимите ни теми - тенденциите при сватбената декорация. А 2018 се очертава да бъде много стилна и ярка. Ползването на наситени цветове предполага изобилие от красиви сватбени концепции, изпълнени с много характер и собствено излъчване. Нека надникнем в списъка с актуални тенденции за предстоящия сватбен сезон. 

 

Висящи сватбени декорации

Снимка: finchandoak.com via hellomay.com.au

Най-горещата тенденция в сватбената украса е поставянето на висящи декоративни елементи. Погледите се изместват нагоре към висящите цветни аранжировки, но за сметка на това украсата на масите е по-оскъдна. Ако ви трябват идеи за висящи сватбени декорации, вижте тук.

 

Раздвижени текстури

Снимка: ParadiseInvitations via etsy.com

Неочакваните акценти в сватбената декорация се наблюдават все по-често, като част от детайлите включват восъчни печати на менютата, дантелени акценти, наслояване на покривки от различни материи и още много други. Още предложения за ползването на восъчни печати ще откриете в статията "Восъчен печат на сватбените ви печатни материали" .

 

Тъмно сини акценти

Сватбената декорация в тъмно син цвят ще е на почит през 2018. Този аристократичен нюанс ще радва често окото в качеството си на елегантен неутрален тон. Неслучайно е един от четирите неутрални цвята в списъка за актуални цветове на Пантон за 2018. Цветът присъства под формата на печатни материали, стилни текстили, облекло на младоженеца и шаферски рокли. 

 

Горска тематика

Конопените детайли, редовно ползвани в рустик украсата, отстъпват място на по-елегантните дървени елементи в сватбената декорация, които често са подчертани от обилна зеленина. Може да се каже, че очакваме рустик стилът да се специализира в горската тема този сватбен сезон.

 

Геометрични форми

Снимка: lauragphotographs.com via ruffledblog.com

През идния сезон често ще се натъкваме на геометричните форми. Силно те ще присъстват в сватбените покани за 2018 и  печатните материали като цяло, но и в сватбената декорация. Особено много ни допадат винтидж терариумите с бронз и позлата във формата на диамант.

 

Ярки цветове

Няма как да пропуснем и тенденцията на ярките цветове. Както вече ви показахме в статията ни посветена на актуалните цветове за 2018, ярките тонове господстват през 2018. На изключително голяма почит се радва комбинацията от ярки цветя на тъмен (най-често черен) фон. Безапелационен фаворит ще бъде ултра виолетовото, като вдъхновения за него можете да откриете тук.

 

 

 

НОВОСТИ

ВХОД

ЗАПИТВАНЕ