b d x
10 Януари 2018

Последни тенденции при годежните пръстени

5 тенденции за 2018, с които да се запознаете преди да изберете годежен пръстен

Планирате да предложите брак на любимата? Мислите, че той е на път да направи предложение и ви се иска да му подскажете какво да вземе? Тогава продължавайте да четете и ще научите последните новости при годежните пръстени. Данните се базират на сведения от западни фирми, продаващи диаманти по цял свят, а и на последните тенденции, зададени от известните личности. И така нека да започнем с тройна доза блясък.

 

Три камъка

Снимка: bluenile.com 

Няма да ви изненадаме ако кажем, че принц Хари зададе тон в света на годежните пръстени със своя избор на годежен пръстен с три диаманта. Годежните пръстени с три камъка се радват на голяма популярност от доста време и защото дават възможност за импровизации по отношение на цветове и форми. Очертава се тази мода да продължи да се налага.

 

Розово злато

Снимка: bluenile.com 

От доста години е на гребена на вълната и със сигурност скоро няма да излезе от мода. Розовото злато е навсякъде - в сватбената декорация, бижутата, маникюра и дори грима на булките. Тази алтернатива подхожда отлично на дамите, които искат винаги да са в крак с модата, а и обичат розовото.

 

Овална форма

Снимка: bluenile.com

Това е формата на сезона. А популярността на овала продължава да се засилва. За това говори и фактът, че все повече известни личности се радват на годежни пръстени с тази формата. Актуален пример е Серена Уилямс, която гордо носи масивен годежен пръстен с овален диамант.

 

Истински диаманти

Снимка: bluenile.com

С напредването на технологиите не е изненадващо, че синтетичните диаманти се срещат все по-често. Но за радост се наблюдава засилено търсене на истински камъни. Съветваме ви дори да не заложите на диамант, а на друг камък, той да е естествен. Не знаете как да познаете истинския диамант? Прочетете тук.

 

Жълти камъни

Снимка: bluenile.com 

Ето една неочаквана изненада - модата на жълтите диаманти. Те са много обичани от американските знаменитости, срещат се рядко и са доста скъпи. Добра и по-изгодна алтернатива са сапфир, топаз и цитрин. Жълтият диамант пасва чудесно на темпераментните дами, които обичат да се отличават. Неслучайно годежни пръстени с жълт диамант красят ръцете на известните рап изпълнителки Иги Азалия и Ники Минаж.

 

Това са новостите при годежните пръстени за 2018. Сега можете смело да се отправите напред към бижутерийния магазин. А ако не знаете какъв пръстен ще се хареса на бъдещата ви годеница, вижте как да изберете тук.  

 

НОВОСТИ

ВХОД

ЗАПИТВАНЕ