b d x
6 Октомври 2017

Как да изберем подходящ тоалет за кума

5 съвета за перфектен външен вид на кумата

Дойде време да обърнем внимание на една изключително важна дама в сватбения ден - кумата. Кумата е много повече от най-добра приятелка на булката, тя е едно от главните действащи лица в деня на сватбата. Основната роля, която тя заема предполага, че кумата ще бъде обект на особено голямо внимание. И тук идва неизбежният въпрос - какво облека да избера?

Тоалетът на кумата трябва да е много тържествен и красив, но и не прекалено привличащ внимание, за да не засенчва булката. Въпросът е как да бъде намерена златната среда. Предлагаме ви пет базови насоки, които ще ви помогнат в избора на идеалното сватбено облекло. И помнете златното правило при избор на тоалет за кума - не засенчвайте булката

 

Заложете на класически модел

Екстравагантните модели несъмнено имат своето място и в сватбената стилистика, но е препоръчително да се спрете на нещо по-класическо. Рокля с пера, много нестандартна кройка или силно изпъкващи декоративни елементи твърде много би отклонявала вниманието от булката. Красива елегантна рокля с класическа кройка би свършила отлична работа - Вие ще изглеждате чудесно, но без облеклото Ви да е твърде крещящо.

 

Внимавайте с дължината 

Много дами се гордеят с красивите си дълги крака и обичат провокативно късите коктейлни рокли. Препоръчително е за кумата да се въздържи от "ефектно къси" рокли, а вместо това да се спре на нещо стилно в средна дължина или дължина малко над коляното.

 

Изберете подходящ цвят

 

Меките тонове нежно подчертават красотата, без да са твърде крещящи и да - без да отклоняват вниманието от булката. Това не значи, че не можете да се спрете на наситени цветове, но е хубаво да избягвате ярките нюанси като червено и жълто. Неоновите тонове също не са за предпочитане.

 

Не забравяйте цветовата палитра на сватбата

Хубаво е да сте в гамата на сватбата, но без да се сливате твърде много с шаферките. Ако пък Ви харесва идеята да сте в същия цвят като шаферките, тогава използвайте акцентен аксесоар, който да Ви отличи. Вие сте кумата все пак. Трябва да се знае.

 

Аксесоари, аксесоари и пак аксесоари

Точно с аксесоарите имате възможност да изразите себе си и да покажете стил. От ефектни бижута до впечатляващи обувки - разполагате с пълен диапазон от страхотни опции, които ще Ви помогнат да изглеждате зашеметяващо добре.

НОВОСТИ

ВХОД

ЗАПИТВАНЕ