b d x
16 Юли 2017

5 идеи за подаръчета за морска сватба

Подаръчетата за гости са комплимент от младото семейство към всички, които присъстват на този специален ден. Ако младоженците съобразят подаръците със стилистиката на тържеството, ще си проличи, че са помислили за всеки детайл, а ако се спрат на нещо практично, гостите няма как да не останат доволни. Освен това, когато става въпрос за морска сватба, изборът е изключително богат.

 

Ароматна свещ

Снимка: aliexpress.com

Ароматните свещи с тематична декорация са едно от нещата, които могат да бъдат подарени на гостите на морско сватбено тържество. Булката и младоженецът имат възможност да заложат на свещ във формата на рапан, мида или морска звезда. А ако предпочитат комбинация със свещник, стъклените бурканчета с пясък и мидички са чудесен вариант.

 

Отварачка за бутилки

Снимка: gottahavethat.com

Това е друго нещо, с което могат да бъдат зарадвани гостите на морска сватба. Ако планирате такава, две от възможностите включват отварачка джапанка или делфин. Едно е сигурно – гостите ви ще се зарадват на подаръка и ще се сещат за вас всеки път, когато го използват, за да си отворят бутилка бира или безалкохолна напитка.

 

Ключодържател

Снимка: SmittenKittenKendall via etsy.com

Той ще изиграе ролята на симпатично и полезно сватбено подаръче за гостите на тържество край морския бряг. И тук вариантите са най-различни: ключодържатели с джапанка, фар, рапан или делфин, а защо не и персонализирани ключодържатели със снимка от лятна почивка на влюбената двойка.

 

Миниатюрна бутилка с алкохол

Снимка: weddingpaperdivas.com

Мини бутилката с алкохол е симпатичен подарък, подходящ най-вече за мъжката част от гостите. Добре е етикетът, на който обикновено са изписани имената на младоженците и датата на сватбата, да е в избраните за тържеството цветове. Що се отнася до вида алкохол, когато говорим за морска сватба, първото нещо, което идва наум, е ромът. Разбира се, това е само една от възможностите. Младоженците могат да изберат какъвто алкохол пожелаят: мента, която е отлична за летните горещини, но също така ракия, вино, уиски.

 

Ветрило за дамите

Снимка: mentondailyphoto.com

Без съмнение ветрилото е доста практично решение за летните сватби. Подберете една или няколко разцветки, които се съчетават добре с морската тема. Тъй като това подаръче е подходящо единствено за дамите, би могло да се комбинира с ключодържател за децата и миниатюрна бутилка с алкохол за мъжете.

НОВОСТИ

ВХОД

ЗАПИТВАНЕ