b d x
5 Май 2017

5 предимства на сватбената торта с къпкейкове

Защо да заложим на сватбена торта от къпкейкове

Напоследък наблюдаваме все по-интересни и нестандартни тенденции, свързани със сватбата, които от една страна са наистина запомнящи се и оригинални, но от друга също са и доста практични. Пример за такава тенденция са така нашумелите напоследък сватбени торти с къпкейкове. Повече за тенденциите при сватбените торти през 2017 можете да прочетете тук.

Ако все още се колебаете каква торта да изберете за Вашия сватбен ден, може да прочетете основните предимства и удобства, които предлага такъв тип торта.

Един от най-значимите плюсове на тортите с къпкейкове е практичността. Може би всеки е бил свидетел на неправилно разрязани парчета и грешно разпределени бройки, падане на част от декорацията от тортата, инциденти при самото й поставяне и разрязване. Това определено са неловки моменти, които липсват при тортата с къпкейкове. Няма риск от неправилно или грозно разрязани парчета, както и от разваляне на декорацията, всяко парче е индивидуално и запазва в същото време цялостния вид на тортата.

Няма как да не споменем и индивидуалността, която тортата от кексчета предоставя. Всяко едно красиво декорирано парче е като малък личен подарък за всеки от гостите, като младоженците сами избират дизайна и лесно могат да допълнят къпкейковете с някакво специално послание, което ще остане спомен за всички уважили събитието. Ръчния труд и усърдие на сладкарите към всяко едно кексче, също е важен елемент, който подкрепя това чувство за уникалност и специален жест.

И след като стана дума за индивидуалност, няма как да не споменем и нестандартното. Въпреки, че тортите с къпкейкове наистина бързо завладяват пазара и са все по- предпочитан вариант, все още малко хора в България прибягват до това решение или просто малко от тях са чували за него. Поради тази причина изборът за такъв тип сватбени торти носи доза нестандартност и оригиналност.

Идва ред да поговорим и за цената на една такава сватбена торта. Разбира се, факторите тук са различни като бройката кексчета, декорациите и елементите, които ще се включват, както и възможностите на самата сладкарска фирма. Цената на сватбените торти с къпкейкове почти винаги излиза по-евтино или равна на цената на обикновена сватбена торта. Трябва да уточним, че мястото от където поръчвате има също важно значение, защото всяка сладкарница оценява различно продуктите си, според нейните възможности. Затова ако решите да разгледате варианти за такъв тип торти, сравнявайте предложенията на няколко различни сладкарници.

Тортата с къпкейкове Ви спестява изцяло тревогите от типа „Дали парчетата ще стигнат за всички?“. Знаете, че при традиционните торти не винаги парчетата се разрязват точно и не е изненадващо, ако някой остане без порция. Това е доста конфузен момент, за който Вие нямате никаква вина. При тортите с кексчета предварително заявявате точно колко бройки искате и забравяте за този проблем.

 

НОВОСТИ

ВХОД

ЗАПИТВАНЕ