b d x
25 Април 2017

Как да се насладим максимално на сватбения ден

Полезни съвети за приятно изкарване на вашата сватба

Планирането на сватбата изисква доста внимание, планиране и добра организация. Затова често ставаме свидетели на загуба на търпение от страна на младоженците, излишно напрежение и тревоги, които с идването на дълго чакания празник стават почти ежедневни. И все пак идва моментът, в който времето за планиране е изтекло и е ред на така чаканата сватба. Зад гърба Ви стоят много изгубени нерви, компромиси и вече нулево търпение всичко да свършва. Знаете, че всичко зависи от Вас и настроението е водещо в този празничен ден, но Ви е трудно да преборите стреса и притеснението. Това е съвсем нормално чувство, но има няколко важни неща, които биха помогнали в такива ситуации и които ще успеят да Ви накарат да се насладите максимално на сватбения си ден.

 

Основната мисъл, с която трябва да започнете деня е за нещо специално, това е Вашия момент, Вашия празник и вие заслужавате да го отпразнувате по най- добрия начин. Позитивната нагласа още в самото начало е водеща. Чакали сте толкова дълго, планирали сте толкова внимателно и сте вложили толкова много труд и старание, че не си струва точно днес да се поддавате на обсебващото притеснение. Обещайте пред себе си, че каквото и да се случи през деня ще се усмихвате и няма да се ядосвате за нищо. Колкото и да е лоша една ситуация винаги може да бъде преодоляна с усмивка и оптимизъм. Затова стиснете зъби и се изправете гордо пред стреса, днес той няма думата.

 

Бъдете подготвени за „подводните камъчета“.  Разбира се, човек не може да предвиди всичко и на всеки може да се случи някоя неприятна изненада. Най- често дребни и непредвидени ситуации могат да развалят цялото настроение на сватбата. Това може да се случи със скъсване на роклята, счупване на токче, лошо оцапване от храна или напитка и още много подобни „изненади“. Затова няколко дни преди празника може да седнете и на един лист да запишете всичко, което би могло да се случи внезапно и неочаквано. Така ще успеете отрано да се подготвите и дори да Ви се случи нещо подобно Вие ще имате готово решение. А ако случайно Ви се случи нещо, за което не сте подготвени, не се шашкайте веднага, запазете самообладание и си припомнете, че си обещахте днес стресът и притеснението да не властват.

 

Не забравяйте да се наслаждавате на всеки миг и да благодарите.  Сватбения ден трябва да остане в съзнанието Ви като един прекрасен спомен. Всички гости, които са дошли на Вашия празник са тук заради Вас самите. Не забравяйте да им благодарите, да се усмихвате и да улавяте всеки един момент от този важен ден. Може да звучи банално, но наистина е добре да помните, че всичко отминава и само спомените остават- нека те да са свързани само с положителни емоции.

 

И накрая един последен, но също много важен съвет- не обръщайте внимание на негативните коментари. Много често се случва на една сватба да се появят разбирачи и хора, които по някакъв дори неволен начин могат да Ви засегнат. Тогава е трудно човек да сдържи разочарованието си, особено ако е по- емоционален и знае какъв труд е вложил за организацията на този ден. Не забравяйте основното правило- нагласата. Подминете казаното, отвърнете подобаващо или просто се усмихнете, но без да се напрягате. Отпуснете душата си, погледнете любимия си и продължете да се веселите. Вие заслужавате щастието и Вашата сватба е уникална заради Вас самите.

Още полезни препоръки за страхотен сватбен ден ще откриете тук.

НОВОСТИ

ВХОД

ЗАПИТВАНЕ