b d x
12 Април 2017

5 идеи за сватбени подаръци за младоженци пътешественици

Как да изберем оригинални подаръци, които ще се харесат на двойките с афинитет към пътуванията

Сватбените подаръци винаги са едно от онези малки неща, които изискват най- много чудене и мислене. Може би няма човек, който да не се е замислял какво да подари на младоженците, така че хем подаръкът да е оригинален и да им хареса, хем да се вмести в ограничен бюджет.

В миналото сватбените подаръци са били почти идентични и не е било изненада, ако младото семейство получи по няколко еднакви. Подаръците са били чисто практични, с цел да влязат в употреба и помощ на двойката. В това число най- често влизат спални комплекти, сервизи за хранене, дребни електрически уреди за бита, определена сума пари в брой и др.

Днес много от тези видове подаръци не са изчезнали, но тенденцията бавно започва да се променя. Все повече близки и познати до младоженците (особено по- младите) искат наистина да подарят нещо оригинално и нестандартно, което е съобразено с интересите на двойката и техните предпочитания.

В тази статия ще Ви представим пет идеи за сватбени подаръци за младоженци пътешественици. В това число влизат всички екстремни и динамични двойки, които обичат да странстват из различни краища на света и да създават спомени.

Първото предложение е съвсем логично и стандартно за подарък на любители пътешественици, а именно организирана екскурзия. Този подарък изисква по- голям бюджет и обикновено се подарява от роднини или хора много близки до двойката. Ако изберете такъв вид приключение е добре да знаете къде младоженците искат да отидат и има ли страни/ места, в които не биха стъпили, за да няма неприятни изненади.

Второто предложение е малко по- нестандартно и оригинално, но определено ще бъдете запомнени, ако решите да го подарите. Напоследък все по- често започват да се купуват ваучери за екстремни преживявания и един такъв подарък е особено подходящ за двойка, която обича екстремното или просто имат общо хоби. Пример за такива приключения са скачане с парашут, разходка с кану-каяк, скок с бънджи, скално катерене, алпинизъм, гмуркане и др.

Следващите предложения са подходящи за хора с по- ограничен бюджет, но са също толкова интересни и оригинални, колкото и другите.

Ако искате да съчетаете практичното и оригиналното може да заложите на спален комплект с интересен дизайн - изобразена карта на света. Така влюбените пътешественици лесно ще планират и мечтаят за следващото си пътуване, и в същото време ще имат оригинални спални завивки.

Друго много интересно предложение е дневник за пътешественици. Това е може би най- евтиния вариант за подарък и в същото време е доста запомнящ и полезен. Дневникът може да изработите и ръчно, като неговото подаряване върви чудесно и с друг вид подарък.

Може би няма сватба, на която да не се подари поне един сервиз за хранене. Това е най- често срещания подарък, с изключение на парите в брой. За една двойка пътешественици обаче би било много полезно да им се подари сервиз за къмпинг. Дали ще отидат просто на пикник в близката гора или обичат да странстват из различни диви местности, определено такъв комплект би бил доста полезен за тях. В готовите сервизи за къмпинг ще срещнете обикновени прибори, чаши и съдове, но ако решите да го допълните може да включите термочаши, кенчета и всякакви други дребни, но полезни неща.

Едно допълнително предложение, което също като дневника може да подарите в съчетание с друг подарък, е туристически раници. На тях могат да бъдат поставени инициалите на младото семейство за повече оригиналност. Така отново ще успеете да съчетаете практичното с нестандартното. Още идеи за персонализирани подаръци ще откриете тук.

Има още много идеи, които могат да бъдат подарени на любители пътешественици, но най- важното е да закупите това, което почувствате, че ще им хареса и естествено е съобразено с бюджета Ви. Избирайки такъв тип подарък може да сте сигурни, че ще оставите незабравим спомен за двойката, не само защото сте подарили нещо оригинално, а защото сте забелязали интересите им и сте се съобразили изцяло с това.

НОВОСТИ

ВХОД

ЗАПИТВАНЕ