b d x
11 Април 2017

Как успешно да включим кучето във фотосесията

5 съвета за страхотни снимки с домашния ви любимец

Сгодени сте и искате да включите вашето куче в годежните или сватбените снимки? Чудесна идея! Има някои неща, които е препоръчително да съобразите, за да протече фотосесията максимално спокойно, благополучно и без стрес. Подбрали сме ви пет полезни съвета, които ще ви помогнат да осъществите така мечтаната фотосесия с домашния ви любимец. Още ценни съвети за кучетата и сватбите ще откриете в статията Най-добрият ви приятел на сватбения ден.  

 

Предупредете вашия фотограф

Не всеки сватбен фотограф се чувства комфортно да работи с кучета. Говорете с вашия фотораф, за да се уверите, че няма да има проблем да включите кучето в сватбените снимки. Фотографът може да ви даде допълнителни насоки и идеи за реквизити за кучето, които да обогатят фотосесията и да я направят още по-забавна.

 

Проверете дали мястото за снимки допуска кучета

Закритите локации за снимки, като обществени сгради и градини на ресторанти например, може да не позволяват влизането на домашни любимци. Попитайте предварително дали кучето ви може да участва в снимките на избраното място. Така ще си спестите разочарованията и отрицателните емоции в деня на снимките.

 

Спретнете домашния ви любимец

Хубаво би било да подготвите и визията на вашето четириного приятелче. Една папийонка или жилетчица ще създадат усещане за тържественост във външния вид на вашето приятелче. А защо не красив цветен венец около вратлето или върху главата? Идеи как да спретнете домашния любимец ще откриете тук

 

Пригответе наградки

Наградките ще ви помогнат да държите кучето мотивирано да участва активно в снимачния процес. Наградките ще ви свършат чудна работа особено в ситуациите, в които кучето трябва да застане неподвижно в определена поза. За снимачните сесии в горещите месеци е препоръчително да предвидите и водичка за кучето.

 

Предвидете помощник

Кучето ще участва в снимките, но няма как да е постоянно с вас. Затова е препоръчително да вземете приятел, който да ви помага с кучето докато вие позирате. Така ще си спестите напрежението от това да оставяте кучето вързано и ще можете максимално да се концентрирате върху снимките.

НОВОСТИ

ВХОД

ЗАПИТВАНЕ