b d x
1 Феруари 2017

На кои цветя да заложим за достъпна сватбена декорация

5 от най-изгодните цветя за сватбената ви украса

Толкова много цветя, а толкова малко време. А ако трябва и да избирате сватбени цветя с ограничен бюджет, задачата може да ви се стори наистина непосилна. Красивата сватбена декорация с малък бюджет не е мисия невъзможна, но определено ще ви се наложи да положите малко повече усилия при избора на цветя.

За да имате красива сватбена украса с малък бюджет, запомнете едно просто правило - придържайте се към едно цвете за сватбената ви декорация. А ако това цвете е в по-икономичната категория, със сигурност ще постигнете елегантен дизайн и с по-малко средства.

Подбрали сме ви пет красиви цветя, които са измежду най-изгодните, при това без да правите компромис с красотата и празничността на вашата сватба.

 

Карамфил

Снимка: kristinviningphotoblog.com via stylemepretty.com

Много красиви и кичести, карамфилите предоставят прелестна икономична алтернатива за сватбената ви украса. Имат елегантна форма и дълги дръжки, което ги прави много подходящи за високи цветни аранжировки. Освен това се предлагат в голямо разнообразие от цветове и са доста издържливи. Любими са ни в бледо розово - нежни, романтични и много елегантни.

 

Фрезия

Снимка: willpursell.com via bridalguide.com

Една много симпатична и ароматна алтернатива - фрезията не само изглежда чудно, но и ухае прекрасно. Предлага се в голямо разнообразие от цветове и притежава много характерна форма. Стои идеално както в небрежни сватбени декорации, така и в по-елегантни цветни аранжировки.

 

Хризантема

Снимка: jessicafikephotography.com via theknot.com

Вечното присъствие в списъка с икономични цветя - хризантемата. Не се подлъгвайте по общото поверие, че тя е цвете за тъжни поводи - това изобщо не е така. Кичестата хризантема се предлага в многобройни цветови разновидности, способни да се впишат във всевъзможни цветни палитри. 

 

Гладиола 

Снимка: afloralaffair.com via pinterest.com

Едно прелестно цвете, което само по себе си е достатъчно за ефектна сватбена декорация. Гладиолите имат дълги стъбла и са много подходящи за високи сватбени аранжировки. Друг плюс е, че се предлагат в голямо многообразие от цветове. Характерната им издължена форма ги прави доста атрактивна и запомняща се сватбена украса.

 

Слънчоглед

Снимка: ashtonhowardphoto.com via modwedding.com

Завършваме с едно слънчево, красиво и достъпно цвете, което винаги ни кара да си мислим за лятото. Слънчогледите са адски атрактивни и запомнящи се, а и няма да ви разорят. Дългите им солидни дръжки ги правят чудна алтернатива за високи цветни аранжировки. Яркият жълт цвят на слънчогледите създава красив контраст, а и пасва на много цветови комбинации.

НОВОСТИ

ВХОД

ЗАПИТВАНЕ