b d x
17 Март 2017

10 причини да си направим годежна фотосесия

Хубави емоции, предсватбена тренировка и още нещо...

Сгодили сте се и искате да обявите предстоящото прекрасно събитие със стил? Или пък просто искате да отбележите вашата любов по наистина незабравим и уникален начин? Годежната фотосесия е точно това, от което имате нужда. Ето и десет чудесни причини да си спретнете една вълшебна годежна фотосесия, с която да отпразнувате любовта си.

  

Ще запечатите един значим момент от вашия живот

Годежът е факт, сватбеното планиране започва да засилва своите темпове, а вие нямате дори миг да осъзнаете всичко, което се случва? Често става така. Насладете се на този важен период. Може и да не го осъзнавате, но вие преминавате от една ера в друга. От моминските/ергенски години към периода на семейния живот. Увековечете момента като си направите годежна фотосесия в самото начало на сватбената подготовка, когато все още сте в еуфория от сгодяването и сватбената организация не ви е налегнала много. 

 

Ще опознаете по-добре сватбения ви фотограф 

Заснемането на годежна фотосесия ви дава възможност да се запознаете с начина на работа на избрания от вас сватбен фотограф. Така ще направите малък тест за това, дали си пасвате добре и дали се чувствате комфортно с неговия начин на работа. Освен това ще можете да се сближите с фотографа, което е плюс и по отношение на комфорта при заснемането както за вас, така и за него/нея. А и ще можете да видите готови снимки достатъчно време преди сватбата, за да прецените доколко крайният резултат ви допада.

 

Сватбеният ви фотограф ще ви опознае

Освен че вие ще се запознаете с избрания от вас сватбен фотограф, фотографът ще има възможност да ви опознае по-добре. А както е известно, доброто познаване на характерите и предпочитанията на младоженците е основна предпоставка за успешно улавяне на тяхната същност и за заснемането на истински красиви сватбени снимки. 

 

Ще тренирате за сватбената фотосесия 

Годежната фотосесия представлява своеобразна тренировка за вашите умения да позирате пред обектив, което изобщо не е толкова лесно, колкото изглежда отстрани. Ще имате възможността да упражните поведението си пред обектив в сватбения ден и най-вече да тренирате начини за отпускане съвместно с фотографа. Така ще си спестите стреса и напрежението от позиране за пръв път в сватбения ден, увеличавайки шансовете за разкошна сватбена фотосесия.

 

Ще можете да тествате своята сватбена визия

Можете да си направите прическата, която сте си харесали за сватбата, за да видите как изглежда през фотографски обектив. Фотосесията ще ви помогне да се погледнете отстрани и да прецените доколко вашият фризьор се е справил с постигането на желаната визия. А и ще прецените кои са позите и ъглите, под които не се харесвате, за да бъдат сведени до минимум в сватбения ден.

 

Ще можете да ползвате снимките за сватбения ви уебсайт

Какъв по-елегантен и романтичен начин да обявите предстоящото събитие от един стилен анонс в собствен сватбен уебсайт! А всички знаем - професионалните снимки се наричат така неслучайно. Разликата във визията и ефекта на сватбения ви уебсайт ще бъде осезаема с професионално направената годежна фотосесия. Нека не забравяме, че сватбеният уебсайт изпълнява до известна степен функцията на електронна сватбена покана. Колкото по-хубава е, толкова по-добре!

 

Ще имате страхотни снимки за сватбените аксесоари

Годежната фотосесия ще ви остави с чудесни кадри, които ще могат да ви послужат за направата на страхотни персонализирани подаръчета за гости (и не само). Професионалните снимки предоставят страхотно качество, позволяващо ползването им за дигитален печат с чудесна резолюция. Снимките от годежната фотосесия могат да бъдат ползвани и за сватбени аксесоари - подаръчета за гостите, номера за маси, табло с местата на гостите и книга за сватбени пожелания.

 

Ще имате възможност да си направите семеен портрет с домашния любимец

Бъдещите младоженци, които имат домашен любимец, могат да го включат във фотосесия и да си направят истински семеен портрет. Можете да използвате четириногото ви приятелче и като симпатичен вестоносец - табелка на врата с надпис "ще се женят+дата" е повече от подходяща. А и ще можете да си сложите някоя от страхотните снимки на годежната фотосесия в рамка за стилен семеен портрет.

 

Ще разберете до къде стигат вашите граници

Не всяка двойка е готова на всичко в името на хубавата снимка. Годежната фотосесия ще ви даде възможност да се пробвате и да експериментирате. Така ще разберете до къде можете да стигнете. Нищо чудно да се изненадате сами от себе си. Ако се чувствате достатъчно комфортно със сватбения ви фотограф, можете да се подготвите с идеи и реквизити за по-разкрепостена и щура сватбена фотосесия. А това само може да допринесе за още по-красиви, забавни и ефектни сватбени снимки.

 

Ще си създадете незабравимо романтично изживяване

Кой е казал, че романтичните фотосесии са запазени само за бъдещите младоженци? Можете да си направите този любовен подарък по много различни поводи - годишнина от запознанство, Свети Валентин, годишнина от сватба, подновяване на брачна клетва и разбира се, годеж. Отделете време за вас двамата и си подарете доза любов - все пак романтиката не свършва с брака ;-)

 

НОВОСТИ

ВХОД

ЗАПИТВАНЕ