b d x
24 Ноември 2016

Кои са тенденциите при годежните пръстени за 2017

Предлагаме ви 10 модерни и истински неустоими дизайна за годежен пръстен

Новите тенденции при годежните пръстени са в състояние да задоволят и най-изтънчения вкус. Ако искате да купите годежен пръстен, който да е изключително стилен и модерен, тази статия ще ви ориентира относно последните западни тенденции по темата.

Ако не знаете какъв модел би паснал най-добре на вашата възлюбена, вижте статията ни 6 стила годежни пръстени за вашата дама.

Подбрали сме ви десет от най-актуалните модели годежни пръстени, които ще красят ръцете и радват сърцата на бъдещите булки през 2017. 

 

Цветен диамант

Снимка: bluenile.com 

Цветните диаманти са истинска находка и са винаги популярни при годежните пръстени. Трябва да отбележим обаче, че се срещат рядко и струват повече от безцветните диаманти. С такъв годежен пръстен няма как да ви кажат не.

 

Детайли по страните

Снимка: bluenile.com

 

Красота от всеки ъгъл - това е едно от предимствата на годежните пръстени с детайли по страните. Идеална алтернатива за дамите, обичащи изобилието и пищността.  

 

Цветен камък

Снимка: bluenile.com

 

Ако не можете да си позволите цветен диамант, то тогава смело заложете на по-достъпна алтернатива. Никъде не пише, че годежният пръстен трябва задължително да е с диамант. Как диамантът се налага като годежен камък, можете да прочетете тук.

Подходящи цветни камъни са рубин, смарагд и сапфир. Сапфирът е прелестна алтернатива на диаманта, наличен е в множество цветове и е осезаемо по-достъпен. 

 

Крушовидна форма

Снимка: bluenile.com

 

Една вечна класика, която отново се понася на гребена на вълната с пълна сила. Крушовидните диаманти не са толкова разпространени колкото кръглите и квадратните, но пък излъчват огромна доза аристократизъм и стил. Споменахме ли, че оптически правят пръстите по-дълги и стройни?

 

Цветен обков на камъка 

Снимка: bluenile.com

 

Една тенденция, която ще открои още повече централния камък и ще го направи оптически по-голям. Този модел годежен пръстен е много подходящ за дамите, които обичат да носят бижута направени от различни благородни метали.

 

Квадратна халка

Снимка: supremejewelry.net 

Едно стилно предложение за дамите, които обичат да се отличават със собствен почерк. Освен с шармантен дизайн, този модел се слави с по-голямо удобство в сравнение с кръглите халки.

 

Розово злато

Снимка: bluenile.com

Розовото злато беше изключително модерно през 2016, а както личи, тази тенденция се запазва и през следващата година. Нежният и женствен розов нюанс е страхотен избор за дамите, харесващи нетрадиционните бижута. 

  

 

Усукана халка

Снимка: bluenile.com

Нестандартните тенденции продължават с пълна сила. Независимо дали ще се спрете на усукана халка с множество малки камъни или с един централен диамант, едно е гарантирано - годежният пръстен със сигурност ще се откроява. 

 

 

Двойни халки 

Снимка: supremejewelry.net

Още една нестандартна концепция за годежен пръстен - пръстен с две халки. Голямо предимство на двете хали е, че предоставят двойно повече място за камъни и детайли! А и определено този годежен пръстен няма да остане незабелязан.

 

Винтидж пръстен

Снимка: bluenile.com

Винтидж пръстените никога не са били толкова модерни. Годежните пръстени със старинен облик са истински хит. За вдъхновение може да ви послужи огромен времеви период - от времето на Викторианската ера до 50-те години на миналия век. Едно е сигурно - класиката е класика, защото никога не излиза от мода.

 

НОВОСТИ

ВХОД

ЗАПИТВАНЕ