b d x
16 Ноември 2016

5 украси за сватбената маса, които да си направите сами

Красиви, стилни и без стрес - захващайте се още днес

Ако сте сръчни и имате доза ентусиазъм съвсем спокойно можете да си помогнете със сватбената украса, спестявайки средства от сватбения бюджет. Има много малки неща в сватбената украса, които са лесни за изработване, но за сметка на това са адски ефектни. А и не е нужно да се стресирате излишно. Просто си отделете достатъчно време, за да можете да работите спокойно и да подготвите нужното количество декоративни елементи. 

 

Свещници с брокат

Снимка: LimeAndCo via etsy.com

 

Брокат, лепило и стъклен съд за декориране - това е всичко, което ви е нужно за избработката на тези симпатични и много ефектни малки свещници. По същия начин можете да си направите и малки бляскави вазички. Трябва да отбележим, че почистването на броката от дома не е никак лесна задача - той има свойството упорито да се появява отново и отново.

 

Вазички с дантела

Снимка: evescrafts via etsy.com

 

За направата на тези нежни винтидж вазички ще ви е необходима ролка дантела, лепило за стъкло и чисти високи бурканчета. Бурканчетата тип "мейсън" са изключително подходящи. Измийте хубаво и подсушете бурканчетата. Залепете единия край на дантелата за бурканчето и отрежете другия край, така че да се препокрива леко с вече залепеното начало на дантелата. И готово! Можете да залепите за допълнителен ефект малка брошка, перлички или да завържете сатенена панделка.

 

Вази от бутилки

Снимка: byjulieta.com via amyabbottevents.com

 

Ето едно красиво и много лесно приложение на винените бутилки. За да си направите тези хващащи окото вази за сватбените ви цветя, отстранете етикетите от винените бутилки (за целта накиснете бутилките във вода) и боядисайте със златиста спрей боя (или обикновена боя). Ако сте привърженици на броката, действайте смело като го ползвате за няколко бутилки.

 

Терариум с цветен пясък

Снимка: Garden Answer via youtube.com

 

Една нетрадиционна сватбена украса, която можете лесно да си подготвите преди сватбата. Вижте как да си направите тази изключително ефектна сватбена декорация тук.

  

Ваза от тиква

Снимка: gigglesgalore.net via porch.com

 

Това е една много приятна есенна идея, която е изключително впечатляваща и запомняща се. Трябва да отрежете горната част с дръжката, да издълбаете вътрешността на тиквата и да сложите вътре пиафлора, напоена с вода. Забучете цветята в пиафлората и готово! Ако желаете специална нотка, боядисайте тиквата в тематичен за сватбата цвят.

 

НОВОСТИ

ВХОД

ЗАПИТВАНЕ